top of page

Kids Festival @ Sentralen // 05-06 Mar 2016


Saturday 5th and Sunday 6th of March we invite you to the opening festival at Sentralen - Oslo's new cultural center for children and youth in Øvre Slottsgate 3.

From 11:00 to 16:00 there will simmering throughout the house, with a total of 15 regular activities that run continuously, plus an occasional surprise. The target audience for this weekend are mainly those from 3 to 16 years.

GET YOUR TICKETS:

In Norwegian only:

Lørdag 5. og søndag 6. mars inviterer vi til åpningsfestival på Sentralen - Oslos nye kulturhus for barn og unge i Øvre Slottsgate 3. Fra kl. 11.00 til 16.00 vil det syde og boble i hele huset, med til sammen 15 faste aktiviteter som går kontinuerlig,­ pluss en og annen overraskelse. Målgruppen for denne helgen er hovedsaklig de fra 3 til 16 år. BILLETTER LØRDAG HER BILLETTER SØNDAG HER Sett av helgen og lag din egen løype gjennom åpningsfestivalen. Vi byr på følgende: Live karaoke for Kids: Velg en sang i låtlista, bli stylet backstage og gå på scenen med et superproft 6-manns band.Du er superstjerne i fem minutter! JM Norway sørger for styling og topp stemning! Nysirkus: Sirkus for alle små og sporty store! Prøv deg i luftakrobatikk, sjonglering og stylter med Circus Artist Mathias Ramfelt. (Foto: Phile Deprez) Beatbox-kurs: JM Norway inviterer til å lære beatboxing av de beste innen sjangeren - islandsk mester Beatur. Streetdance: Soul Sessions Oslo underviser i streetdance. Barnesang: Velkommen til barnesangstund for barn og foreldre med Anne Karin Sundal-Ask. Musikkverksted: Spill på Drivhuset sine rare instrumenter sammen med de profesjonelle musikerne fra ensemblene Oslo Sinfonietta og Cikada. Med instruktører fra Drivhuset musikkverksted - bidrobon - Biermannsgården. «Hvis klær kunne fortelle»: Opplev en installasjon om vold mot barn (aldersgrense 13 år) laget av Teater Vildenvei og musikk av Det norske kammerorkester. DJ verksted: LOUD - jentenes bandleir inviterer til å lære hvordan du scratcher og DJ’er til streetdance med selveste Oh Mama! Crew. Lesekrok: Besøk vår intime lesekrok med engasjerende fortellere fra Foreningen !les. Skulpturbygging: Bli med å lage et kunstverk som skal stilles ut på årets Miniøya. #VårtNabolag: Opplev musikk og aktiviteter fra andre verdenshjørner med Oslo World Music Festival. Smaksskole: Lær hvordan du kan skille forskjellige smaker fra hverandre med Norsk Smaksskule. A-ball: Lek og lær med Aball1. Kreativ kunnskapslek: Slipp kreativiteten løs med store byggeklosser, spikerputer, puslespill og masse andre morsomme aktiviteter med Oslo Barnemuseum. I tillegg blir det spennende overraskelser fra TEKSTLAB, Panta Rei Danseteater og Oslo Quartet Series - Kvartettserien. Utenfor Sentralen vil det være et oppvarmet telt både lørdag og søndag. Her får du ved fremvisning av billett utdelt program og et armbånd som gir adgang til Sentralen + litt om historien om Sentralen. NB: Kom tidlig hvis du vil unngå å stå i kø! Sentralens strålende kokker vil sørge for matservering rundt på huset begge dager. Velkommen!!

bottom of page