top of page

Havresekken

Thursday 30.May

19:00

Christiania Sparebank, Øvre slottsgate 3

Havresekken gives you the artists you didn’t know you liked, and the songs you haven’t heard, at places you didn’t know you were going to enjoy.

Thursday 30 May Havresekken invites you to a genre free musical evening with three artists in Norway’s first savings bank. Join us for a musical journey of discovery in the bank, and see what kind of temptations are lurking inside one of Oslo’s safest vault! (And we might be one of them…)

Following text in Norwegian only.

ARTIST #77: SAMTIDSSIKADER Dette 9-mannsensemblet ble grunnlagt i 1989 og har siden turnert verden rundt og gitt ut en haug album. På den internasjonale samtidsmusikkscenen har de en høy stjerne og de har samarbeidet med en rekke moderne komponister, som James Dillon og Eivind Buene. Men selv i gjennomkomponert musikk bevarer de sitt distinkte sound. 1. juni flytter de inn i banken som et prøveprosjekt for det nye kulturhuset. På Havresekken kommer tre av dem for å spille inn sitt nye hjem! Lyden av Oslo!

CHRISTIANIA SPAREBANK: er Norges første sparebank. En koloss. En festning. Med voktende granittløver. Men noe er i ferd med å skje. Snart lukkes dørene for en større ombygging, og bankens 12.000 kvadratmeter skal bli et kulturhus! Hvelv og marmorsal skal fylles med kunst og kultur. Med adressen er den samme som før: Øvre slottgate 3. Midt i byen med all kollektivtransport i umiddelbar nærhet. Vi skilter når du nærmer deg, så du ikke skal gå deg vill i kvadraturen, men her er kart i tilfelle.

bottom of page