top of page

Thu, 27 Jan

|

Cikada Studio

Cikada Social Club – Møt komponisten

Kjell Samkopf: Birth, Name and Chance

Cikada Social Club – Møt komponisten
Cikada Social Club – Møt komponisten

Time & Location

27 Jan 2022, 17:30

Cikada Studio, Tåsenveien 127, 0880 Oslo, Norway

About the Event

CIKADA SOCIAL CLUB NO 7 – BIRTH, NAME AND CHANCE

Kom hjem til Cikada på Cikada Social Club i vårt øvingslokale på Korsvoll. Reserver plass her!   

Møt komponist Kjell Samkopf og få en smakebit av hans nye verk Birth, Name and Chance for fløyte og slagverk. Verket er skrevet til Cikada-musikerne Anne  Karine Hauge og Bjørn Rabben, og det er basert på deres fødselsdato i  tillegg til en tilfeldig tallrekke de selv har trukket. På denne Social Club-en kan du høre Samkopfs tanker om tilfeldigheter  som utgangspunkt for et kunstprodukt og om betydningen av et  grunnmateriale – eller utgangspunkt – for et kreativt arbeid.    

Cikada Social Club ble startet i 2019 som en arena der vi kan møte  publikum på en annen måte enn med konserter, og der publikum kan bli  kjent med en annen side av oss.   

Hittil har vår bratsjist, Bendik Foss, holdt en underholdende  musikkvitenskapelig forelesning, vi har hatt en live podcast med  Kompoddistene og en panelsamtale der deltagerne dykket ned i Cikadas  mangfoldige platearkiv. Vi har også hatt mini-komposisjonsverksted med  konsertpublikummet vårt, der heldige utvalgte fikk sine verk fremført av  Cikadas musikere.   

Arrangementet er gratis, men det vil være et begrenset antall plasser. Reserver din plass her!

Share This Event

bottom of page